Zaandijk VR toont veel vertrouwen in Peter Tania

De damesafdeling van zvv Zaandijk heeft het contract met hoofdtrainer Peter Tania met maar liefst drie jaar verlengd. Onlangs ondertekende de voorzitter van de Damesafdeling Marja Hartland en de trainer het nieuwe contract. Peter Tania is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij de zondag tweede klasser.

Lees meer »

Cursus "Verantwoord werken met Kinderen" bij zvv Zaandijk

Dinsdagavond stond bij zvv Zaandijk weer in teken van de cursus "Verantwoord werken met kinderen". Het was al weer de 2e avond van de cursus die in totaal over 4 avonden gegeven wordt. De cursus is bestemd voor de bestuursleden,  trainers en vrijwilligers binnen de jeugdafdeling van zvv Zaandijk. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Oliebollentoernooi bij zvv Zaandijk

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe jaar bij de jeugd van zvv Zaandijk geopend met een Olliebollentoernooi. Het traditionele toernooi kon na de corona periode eindelijk weer georganiseerd worden. Op het druk bezochte complex van Zaandijk werd er door jongens en meiden teams van de Poema's t/m O17 diverse wedstrijdjes gespeeld. 

Lees meer »

Zaandijk verlengt met Technisch Coördinator Gert Jan Olie

Gisteren werd bij zvv Zaandijk het nieuwe kalenderjaar ingeluid met een nieuwjaarwedstrijd tussen de huidige en oud spelers van de Zaandijk-selectie, gevolgd door een receptie in de kantine. Tussen alle gezelligheid door was er ook ruimte voor een serieuze aangelegenheid. In bijzijn van jeugdvoorzitter Patrick Leering ondertekende Gert Jan Olie namelijk een nieuw contract voor de komende 2 seizoenen.

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »