Programma voorbereiding Zaandijk

Volgende week begint ook voor Zaandijk de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De selectie van Christopher Manuputty zal dinsdag 8 augustus voor de eerste keer bij elkaar komen voor een training. 

Lees meer »

Geslaagde Tentenkamp jeugd zvv Zaandijk

Net als ieder jaar werd er de afgelopen 2 weekenden door zvv Zaandijk weer het Tentenkamp georganiseerd. Dit jaar was het Tentenkamp opgezet bij Roompot camping Callassende in Callantsoog. Het bleek een ideale camping met een prachtige voetbalkooi, speeltuin en een prima zwembad om na het sporten af te spoelen.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Meer versterkingen voor zvv Zaandijk

In een zeer spannende competitie wist de ploeg van hoofdtrainer Christopher Manuputty zich pas op de slotdag van de competitie veilig te spelen. Tegelijkertijd kwam het ook maar een paar doelpunten tekort om zich te plaatsen voor de promotiewedstrijden. Hierdoor zal zvv Zaandijk ook volgend seizoen weer in de 4e klasse uit gaan komen

Lees meer »

Geslaagde seizoen afsluiting jeugd zvv Zaandijk

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van zvv Zaandijk het seizoen weer op feestelijke wijze afgesloten. Op een zonovergoten Sportpark Schanszicht werd de afsluitdag traditioneel begonnen met wedstrijdjes tussen de ouders en kinderen. Op meerdere veldjes spatte het plezier er in de onderling duels weer vanaf!

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Robert Bos nieuwe voorzitter zvv Zaandijk

Afgelopen maandagavond is op de Algemene Leden Vergadering van zvv Zaandijk Robert Bos unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de club. Hij volgt daarmee Bart Glandorff op die op de laatste ALV in november 2022 officieel stopte. 

Lees meer »

Saense Football Clinics bij zvv Zaandijk weer groot succes

Terwijl de voorgaande edities van de Saense Football Clinics bij zvv Zaandijk altijd in de zomervakantie werd georganiseerd, stonden de Clinics deze keer al in meivakantie op het programma. Vorige week woensdag en gisteren kwamen er in totaal meer dan 125 kinderen naar het complex van zvv Zaandijk.

Lees meer »

zvv Zaandijk versterkt zich met Remy Goudriaan

Terwijl het eerste elftal nog volop strijdt om de nacompetitie in de 4e klasse zondag te ontlopen, is de club achter de schermen ook volop bezig met de komende seizoenen. Vorige week werd bekend dat hoofdtrainer Christopher Manuputty zijn contract met 2 jaar verlengde, vandaag presenteerde zvv Zaandijk oude bekende Remy Goudriaan als eerste versterking voor het nieuwe seizoen.  

Lees meer »