Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Oliebollentoernooi bij zvv Zaandijk

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe jaar bij de jeugd van zvv Zaandijk geopend met een Olliebollentoernooi. Het traditionele toernooi kon na de corona periode eindelijk weer georganiseerd worden. Op het druk bezochte complex van Zaandijk werd er door jongens en meiden teams van de Poema's t/m O17 diverse wedstrijdjes gespeeld. 

Lees meer »

Zaandijk verlengt met Technisch Coördinator Gert Jan Olie

Gisteren werd bij zvv Zaandijk het nieuwe kalenderjaar ingeluid met een nieuwjaarwedstrijd tussen de huidige en oud spelers van de Zaandijk-selectie, gevolgd door een receptie in de kantine. Tussen alle gezelligheid door was er ook ruimte voor een serieuze aangelegenheid. In bijzijn van jeugdvoorzitter Patrick Leering ondertekende Gert Jan Olie namelijk een nieuw contract voor de komende 2 seizoenen.

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Trainingskamp en oefenwedstrijden voor Zaandijk

Ondanks dat zvv Zaandijk een enigszins teleurstellend verlopen 1e seizoenshelft in de 4e klasse zondag achter de rug heeft, biedt de 2e seizoenshelft nog volop mogelijkheden. Met 14 punten uit 10 wedstrijden staat de ploeg weliswaar op een 6e plaats en is de achterstand op beide koplopers Meteoor en Rood Wit Zaanstad aanzienlijk,  het gaat met nummer 3 Oosthuizen is nog steeds maar 3 punten.

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »