Nieuwe sponsor voor zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 18:11

Het nieuws was met de strijd om de Zaanstad Cup misschien een beetje ondergesneeuwd, maar zvv Zaandijk heeft vorige week met trots bekend kunnen maken dat M&T Techniek toegetreden is tot de ‘Vrienden van ZVV Zaandijk’. Dit betekent dat naast TenderSucces, DecoLegno en De Bree Makelaardij het kwartet ‘Vrienden’ weer compleet is. 

 

Matijs Mook en Armando Toffoli, de oprichters van het jonge en ambitieuze elektronische aannemersbedrijf M&T Techniek, stellen dat de toetreding tot de ‘Vrienden van ZVV Zaandijk’ geheel past in hun denkwijze hoe zij met opdrachtgevers, werknemers en de omgeving om willen gaan. M&T Techniek wil graag betrokken, betrouwbaar en de beste zijn en deze ambitie zien de eigenaren ook terug in de ambitie van ZVV Zaandijk.  Vooral het kijken naar wat mogelijk is en niet de onmogelijkheden benoemen, hebben wij als partijen gemeen.

 

De Heren- en Dames-selectieteams zullen het blauwwitte tenue met hun vier namen gaan dragen op weg naar hopelijk nieuwe successen!

 

Lees ook: Ronald Draijer over sponsorcommissie van zvv Zaandijk

 

(bron zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »