zvv Zaandijk gaat samenwerken met Talento Voetbalschool

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 18:11

Sinds enige maanden hebben er enkele wijzigingen plaats gevonden in de structuur van Voetbal Technische Commissie bij zvv Zaandijk. Zo is er een Technisch Hart gevormd bij de club, die gezamenlijk een nieuwe invulling gaan geven aan het technische beleid bij zvv Zaandijk en daarin is er deze week weer een flinke stap in gemaakt.

Sven Willems is er namens de VTC erin geslaagd een samenwerking aan te gaan met Talento Voetbalschool van Kevin Wijndal en Rachid el Guebli.

 

Het motto van Talento Voetbalschool is “Je gaat naar Talento niet om te winnen of verliezen, maar om te leren!’’ en dat past helemaal in het Zaandijk DNA. Natuurlijk wordt er geleerd om met tegenslagen om te gaan en worden successen gevierd. Een winnaarsmentaliteit moedigen ze aan, maar niet ten koste van alles. De Talento’s krijgen vooral mee dat ze bij hen zijn om te leren, ontwikkelen en groeien.

 

Talento voetbalschool maakt het voetballen toegankelijk voor iedereen tussen de 3 t/m 12 jaar voor de leden van zvv Zaandijk maar ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

 

Vanaf medio juli is het mogelijk via de website van Talento je aan te melden voor de voetbalschool dat half augustus op het complex van zvv Zaandijk van start zal gaan. Door de samenwerking krijgen de leden van zvv Zaandijk een flinke korting op de lessen die op zondagochtend gegeven worden

 

(bron/foto's zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »