zvv Zaandijk zoekt scheidsrechters

Gepubliceerd op 16 december 2022 om 10:08

Denk je er wel eens over na een voetbalwedstrijd te fluiten? Dan is nu het moment
om de stap te nemen!

 

Begin 2023 start zvv Zaandijk namelijk met een cursus tot verenigingsscheidsrechter


De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal; zonder scheidsrechter
geen voetbalwedstrijden. 

Als scheidsrechter draag je bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Dan biedt zvv Zaandijk nu een leuke mogelijkheid.

Je kunt scheidsrechter worden voor jeugdwedstrijden, vrouwen, veteranen en/of de senioren. Die keuze is volledig aan jou. Dagen en tijden zijn ook altijd in overleg. Wil je alleen een wedstrijd fluiten op de dagen dat jij (of een kind / familielid) thuis speelt? Ook dat kan. Dan ben je toch al vaak op de club, en valt het met die tijdsinvestering ook wel mee.
Voor de jongeren onder ons; als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen. Dit is voor mensen met nog een kleine CV echt een pluspunt!

 

Wil je meer weten?
Neem contact op met Irene Weide, scheidsrechter coördinator zvv Zaandijk
irene.weide@zvvzaandijk.nl

 

Ook een oproep voor trainers, spelers of vrijwilligers plaatsen op het Voetbal Varia Prikbord, geef de oproep door via dit formulier«   »