Geslaagde belactie Vriendenloterij bij zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 22:28

ZVV Zaandijk is sinds enkele jaren partner van de Vriendenloterij en daardoor ontvangen zij als club ieder jaar een leuke bijdrage voor elk verkocht lot. De club is in 2016/2017 partner geworden om de extra kosten van het kunstgrasveld ten dele te kunnen financieren. Om de 2 jaar houdt de club een nieuwe belactie om nieuwe loten te verkopen. Daarmee houden ze het aantal deelnemers voor de club op peil en zo dus ook de jaarlijkse opbrengst. Twee weken geleden is er weer een belactie geweest met een fantastisch resultaat, er zijn namelijk 94 nieuwe loten verkocht! 

 

Er gaat minimaal 40% van de opbrengst van de verkochte loten naar zvv Zaandijk, daarnaast ontvangt de club per nieuw verkocht lot ook nog eens een extra bonus. Deze zal volledig ten goede komen aan de vrouwen- en jeugdafdeling. Verder komt zvv Zaandijk ook in aanmerking om bij de Vriendenloterij  ‘Club van de maand’ worden, wat nog eens Euro 5.000 kan opleveren. Dit geld is dan bedoeld om het prachtige terras met openslaande deuren in de kantine mede te financieren.

 

Voorzitter Bart Glandorff bedankte via de club website de 10 vrijwilligers die zich met de belactie hadden ingezet, ook zullen zij voor hun inzet nog een leuke attentie ontvangen.   

 

Klik hier voor meer informatie over een belactie voor de Vriendenloterij of hoe je via de Vriendenloterij je favoriete club kunt ondersteunen.

 

(bron zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »