zvv Zaandijk verkoopt binnen 1 dag al meer dan 50 naamplaatjes terrasoverkapping

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 22:28

Afgelopen maanden is er bij zvv Zaandijk door een grote groep enthousiaste Zaandijkers keihard gewerkt om het terras voor de kantine te vernieuwen en te voorzien van een schitterende overkapping.

 

Geheel belangeloos was deze groep er bijna wel elke zaterdag om dit geweldige project te realiseren. Het project was mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de online Bingo en diverse sponsors binnen de club.

 

Maar de club wil nu nog graag het terras direct vanuit de kantine toegankelijk maken door middel van openslaande deuren. Hiervoor is een financiële injectie nodig en daarom is er vanuit de sponsorcommissie een nieuwe actie opgezet.

 

Lid van de sponsorcommissie Ronald Draijer: "Er kunnen naamplaatjes gekocht worden die aan de binnenkant van de overkapping gemonteerd worden. We zijn dinsdag intern begonnen met de eerste oproepen in diverse app-groepjes en vandaag hebben we een oproep geplaatst op onze website en social media. We zitten nu al op meer dan 50 verkochte naamplaatjes, dus de betrokkenheid bij de actie is weer groot! Hopelijk zullen er nog vele naamplaatjes volgen en kunnen we zsm beginnen aan de openslaande deuren, want dat zou het terras helemaal afmaken."

 

Op de website van zvv Zaandijk is meer informatie over deze actie te vinden. 

 

(info en foto's (met toestemming) zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »