20 Maart Gooische Vrouwen Bingo zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 2 maart 2021 om 22:28

Vorig jaar ging de Gooische Vrouwen Bingo bij zvv Zaandijk, in verband met de Corona maatregelen, nog op het allerlaatste moment niet door. Voor dit seizoen staat de Bingo op zaterdag 20 maart om 20:00 uur weer op de agenda. Na de drie succesvolle en gezellige edities in een bomvolle kantine, wordt deze editie echter online gehouden. Maar dat heeft de organisatie, die in handen is van de Damesafdeling van zvv Zaandijk, niet weerhouden om de Gooische Vrouwen Bingo ook dit jaar weer groots aan te pakken!

 

Zoals elke editie heeft de Bingo een thema en dit jaar is dat Glitter. Ondanks dat iedereen thuis zit, wordt elke deelneemster opgeroepen met de dresscode Glitter achter haar computer plaats te nemen. Er worden op de avond meerdere rondes gespeeld met weer schitterende prijzen en tussen de rondes door, zal er op deze avond ook nog voor muziek worden gezorgd.

 

Via de website van Zaandijk kunnen er bingopakketten gekocht worden voor €25 per stuk. In dit pakket zit: 

– Bingokaarten voor alle rondes en dat is inclusief de speciale Michael Kors ronde 
– Een flesje wijn of frisdrank. 
– Borrelpakket met heerlijke hartige versnaperingen. 

 

Mede-organisator Marja Hartland: "ondanks dat we het al enkele jaren organiseren, vinden we het nu wel extra spannend aangezien we nog nooit eerder een online editie hebben gehouden. Aan de andere kant geeft een online-editie wel weer meer mogelijkheden qua aantal deelnemers, aangezien we nu namelijk niet te maken hebben met een maximum aantal die in de kantine zouden kunnen. Op dit moment gaan we in ieder geval al richting de 100 deelnemers, maar we hopen uiteraard dat er nog veel aanmeldingen bijkomen. Niet alleen zal het zvv Zaandijk weer een financieel steuntje geven, we vonden het ook gewoon belangrijk dat we met elkaar weer een gezellige avond hebben, al is het maar online!"
«   »