Zaandijk opent seizoen met ouder/kind voetbal & BBQ

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 22:03

Na een lange periode is het gelukkig weer ouderwets gezellig op het complex van zvv Zaandijk. De (beker)competities starten komend weer en dat moet volgens de club gevierd worden. Het seizoen wordt daarom zaterdag 4 september gestart met waar het normaal gesproken het seizoen bij zvv Zaandijk wordt afgesloten. Vanaf 16.30 zijn namelijk alle jeugdleden en familie welkom voor ouder/kind voetballen en een BBQ! Gezellig met alle jeugdleden, ouders/verzorgers en de vrijwilligers op de welbekende traditionele zvv Zaandijk wijze het seizoen openen.

Om 17.00 uur zullen de eerste groepen starten met het ouder/kind voetballen. Ondertussen wordt de BBQ aangestoken en is er tijd om samen te proosten op het nieuwe seizoen. Tevens zullen op deze dag de jeugdtrainers voorgesteld worden.

 

Meer informatie over het inschrijven is te vinden op de website van zvv Zaandijk

 

(info zvv Zaandijk)Mis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »