Christopher Manuputty gelooft in promotie zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 15:33

De komende periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene.

 

Christopher Manuputty is in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer actief bij zvv Zaandijk, dat uitkomt in de 4e klasse zondag. De trainer beschikt bij zvv Zaandijk over een grote selectie wat bestaat uit veel nieuwe spelers die naar de club zijn gekomen, jeugdspelers die doorgestroomd zijn en de spelers die al een aantal jaren actief zijn bij de club. 

 

Christopher: "Deze nieuwe samenstelling zorgde er toch voor dat iedereen niet alleen aan elkaar, maar uiteraard ook nog eens aan mijn speelwijze moesten wennen. Dat heeft logischerwijs tijd nodig en dat zal nog verder moeten groeien, vandaar dat onze eerste doelstelling eigenlijk was om vooral zo snel mogelijk een stabiele groep te creëren, waarin het voor iedereen duidelijk is wat er (onderling) gevraagd wordt, maar ook wat er gevraagd kan worden.

 

Dit proces heeft dan zeker ook invloed gehad op de resultaten tot nu toe, al heeft zvv Zaandijk in de laatste 2 speelrondes nog goede zaken kunnen doen in de stand door onder andere koploper Westzaan met 1-5 te verslaan. Mede hierdoor heeft zvv Zaandijk toch weer de aansluiting gevonden met kopposities. Vooral nu we deze aansluiting weer gevonden hebben, leeft binnen de spelersgroep en de staf de gedachte dat we voor promotie moeten kunnen gaan. Dat moeten we als club zijnde ook durven uit te spreken en uit te stralen. Maar we moeten er vooral ook met zijn allen in geloven, want zonder geloof gaat het zeker niet lukken. 

 

De geplande trainingskamp in Valencia met de gehele selectie en de staf (55 man) in januari moet het groepsgevoel alleen nog maar verder versterken. We zullen niet alleen gaan trainen maar vooral ook allerlei teambuildingsactiviteiten, zoals een quiz/spelletjesavond, een padeltoernooi en een fiets- en stadiontour organiseren. De weekenden erna zullen we nog enige oefenwedstrijden gaan spelen, zodat we 30 januari klaar zijn voor de topper tegen RCZ!"

 

Stand zvv Zaandijk in 4e klasse D zondag

 

Lees ook: Deel 1 Blauw Wit W. Deel 2 RCZ VR Deel 3 zvv Zaandijk Deel 4 WSV'30 (zat) Deel 5 Hercules Zaandam VR Deel 6 vv Assendelft Deel 7 Saenden Deel 8 KFC Deel 9 ZCFC VR  Deel 10 FC Zaandam Deel 11 Rood Wit Zaanstad (zat)  Deel 12 Fortuna W. (zon) Deel 13 vv Assendelft VR  Deel 14 SVA Assendelft Deel 15 WSV'30 VR Deel 16 vv Jisp Deel 17 KFC VR (zat) Deel 18 vvv Westzaan Deel 19 Saenden VR Deel 20 Sp.Krommenie  Deel 21 Rood Wit Zaanstad (zon) Deel 22 Hercules Zaandam  Deel 23 WSV'30 (zon) Deel 24 RCZ (zat) Deel 25 KFC VR (zon) Deel 26 zvv Zaandijk VR (zon)


«   »