Weer drukke dag op complex zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 12 december 2020 om 14:27

Terwijl er op het complex van zvv Zaandijk door een grote groep vrijwilligers de voorbereidingen op een overkapping voor het terras voor de kantine in gang werd gezet, speelden de JO15 en JO17 een mix toernooi op het A-veld.

Net als eerdere zaterdagen, toen er onderlinge oefenwedstrijden of extra trainingen op het programma stonden, was ook vandaag de opkomst met 33 spelers goed te noemen

 

Onder leiding van de trainers Gert Jan en Damian Regter werden er 4 teams geformeerd, die ruim anderhalf uur streden om de toernooiwinst. Eerst werd er gespeeld in een poule vorm en de eindstand bepaalde wie er de grote finale of de troost finale moest spelen. Ondanks dat het vooral om het plezier ging, ging het er af en toe fanatiek aan toe. De onderlinge sportieve eer was blijkbaar voldoende om het beste in iedereen naar boven te halen. Om de strijd van de derde plaats won Team Ive van Elst met 3-1 van Team Rens Kuiper. De toernooi zege en dus sportieve eer voor de komende periode was voor Team Stijn Rustenburg, die met een overtuigende 4-1 Team Reno Zwenne versloeg in de finale.

 

De trainers waren in ieder geval weer tevreden over de opkomst en verloop van het toernooi. Het is toch elke week weer lastig om de jongens op een leuke manier te blijven uitdagen, maar gezien de reacties en de gezonde fanatisme is het ons gelukkig ook deze weer gelukt. Zo was het in meerdere opzichten dus weer een drukke en geslaagde dag op het complex van Zaandijk.

 

Blijf op de hoogte en volg Voetbal Varia op Facebook en Instagram


«   »