Verbouwingen en verduurzamingen bij ZCFC

Aan het einde van het seizoen 2021-22 werd bij ZCFC bekend gemaakt dat zij met de Gemeente een huurovereenkomst van 19 jaar hadden afgesloten. Met deze zekerheid voor de toekomst kon er tijdens de Ledenvergadering eerder dit seizoen diverse plannen om het complex te verduurzamen gepresenteerd worden. De club gaf onlangs een update van alle werkzaamheden die verwerkt zijn in 10-stappenplan, waarbij het uiteindelijke doel is om de energiekosten in de toekomst te verlagen. 

Lees meer »

Geslaagd FIFA23 toernooi bij ZCFC

In verband met de voorjaarsvakantie zijn er bij de jeugd geen competitie wedstrijden gepland. Een ideaal moment voor de clubs om alternatieve activiteiten te organiseren. Bij ZCFC stond zaterdag dan ook een FIFA 23 toernooi op het programma.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

ZCFC verrast selectie met trainingskamp

ZCFC, dat vorig seizoen via de nacompetitie degradeerde naar de 4e klasse zaterdag, kende een goede 1e seizoenshelft. Onder leiding van de nieuwe trainer Patrick Huisman weet de jonge ploeg de goede resultaten ook nog eens te combineren met een fris en goed voetbal. Op dit moment staat het team  dan ook op een knappe 4e plek met 20 punten uit 10 wedstrijden.   

Lees meer »

3 leden ZCFC ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Voorafgaand aan de laatste wedstrijd voor de winterstop van het eerste elftal werden bij ZCFC meerdere jubilerende leden in het zonnetje gezet voor hun 30+, 40+ of 60+ jaar lidmaatschap bij de club. Tijdens deze huldiging werden ook nog drie leden op een bijzondere wijze bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club.

Lees meer »

Drukke tijden voor jeugdafdeling ZCFC

Het seizoen is inmiddels enkele weken onderweg en ook bij ZCFC is het weer ouderwets druk op, maar zeker ook rondom de velden. Coördinator van onderbouw Raymond Dorjee kent weer een voorbereiding waarin heel veel geregeld moe(s)t worden bij de jeugdafdeling. Samen met Dennis Bos, die coördinator is van de bovenbouw en Hoofd Jeugdopleiding Ron Karreman zijn we verantwoordelijk voor alle jeugdteams en jeugdtrainers. Dennis en ik richten ons meer op de organisatorische zaken rondom de teams en wedstrijden en Ron ondersteunt en stuurt voornamelijk de jeugdtrainers aan.

Lees meer »

Stijgende (energie)kosten: ZCFC helpt leden

De stijgende energiekosten hebben een forse impact op zo ongeveer alle groepen: privé, ondernemers, maar zeker ook de sportclubs. De impact op ZCFC is vooralsnog beperkt. Dankzij de scherpe inkoop is de club gezegend met een energieovereenkomst die nog loopt tot maart 2024. De energiekosten blijven voor de vereniging de komende maanden dus nog laag, maar de urgentie om voor die tijd de nodige verduurzamingsstappen te ondernemen, is zeer hoog.

Lees meer »