Roland van Braam en Jesse Haanstra nieuwe bestuursleden ZCFC

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 17:06

Na een lange zoektocht is ZCFC er in geslaagd om Roland van Braam als beoogd nieuwe duo-voorzitter te kunnen voorstellen. Een ZCFC-er in hart en nieren met veel bestuurlijke ervaring en voetballend bij de veteranen en uit een echt ZCFC-nest. Roland van Braam zal de rol van Dirk Slootweg over nemen.

In juni vorig jaar was binnen de club afgesproken op zoek te gaan naar bestuurlijke vernieuwing voor de duo-voorzitters-rol om zo de continuïteit te waarborgen en een bestuurlijke impuls te geven. Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering heeft Dirk Slootweg hier namens het bestuur een uitgebreide toelichting op gegeven. Tot 1 januari zullen de taken worden overgedragen en uiteraard zal de club nog naar een geschikt moment zoeken om Dirk Slootweg in het zonnetje te zetten. 

 

Ook is de club zeer blij dat ook Jesse Haanstra zal aansluiten bij het hoofdbestuur van de club. Momenteel speelt hij bij het 7e en eerder was hij actief in de selectie. Ook Jesse Haanstra  is een ZCFC-er pur sang en heeft vanuit zijn bedrijf veel bestuurservaring. 

 

Beide heren zullen per direct aansluiten bij de bestuurlijke vergaderingen. Tijdens de eerst komende Buitengewone Ledenvergadering (waarschijnlijk in januari) zullen, conform de statuten en met in achtneming van de termijnen voor kandidaatstelling en mogelijke tegenkandidaten, de voorgenomen benoeming worden geagendeerd en -indien akkoord van de leden- bekrachtigd.

 

Ontdek leuke teamactiviteiten in de regio! Ga bv klimmen bij het Klimpark, speel Leds voetbal of organiseer oa een Zeskamp bij TC Sports

 


«   »