ZCFC ondersteunt bankjes-actie voor Support Casper

Gepubliceerd op 30 maart 2021 om 11:01

Support Casper is de campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) en financiert wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve behandelmethoden van alvleesklierkanker. Daarnaast zorgt de stichting voor een grotere bewustwording voor deze ernstige vorm van kanker door mensen te informeren en publieksactiviteiten te organiseren.

 

Helaas is ook ZCFC'er André de Boorder in zijn directe omgeving meerdere keren geconfronteerd met de verwoestende werking van alvleesklierkanker en de impact die het heeft op patiënten en naaste familieleden en vrienden.  Hij heeft besloten om speciale actie op te gaan zetten om geld in te zamelen voor de campagne Support Casper. Via zijn bedrijf ADB Hout André de Boorder veel ervaring in het leveren van straatmeubilair en hij zal nu zeer fraaie kunststof buitenbankjes met een Support Casper logo gaan aanbieden. De bankjes zijn standaard in de Support Casper kleuren oranje/zwart, maar kunnen ook in 8 andere kleuren geleverd worden en worden voorzien van een logo. Ideaal voor verenigingen of bedrijven (of misschien wel in een sponsor-combinatie) die straks -zodra het weer kan- hun bezoekers zitcomfort willen geven en tegelijkertijd ook een goed doel willen ondersteunen.Van ieder verkocht bankje gaat 200 euro naar Support Casper.

 

Afgelopen zaterdag 27 maart heeft André de Boorder samen met Sjoerd Zwanenburg (directeur Support Casper) het officiële startsein gegeven van de actie. Dit gebeurde op het complex van ZCFC met onder andere het aanbieden van 2 oranje/zwarte bankjes aan de club. ZCFC zal deze actie verder ook gaan ondersteunen via haar social media kanalen. Al eerder heeft het Veteranen team van de club meerdere inzamelingsacties gehouden en spelen zij ook met het logo van Support Casper op de shirts.

 

Meer informatie over de actie en/of het eventueel bestellen van een bank is te vinden op www.bijcasperopdebank.nl

 

(bron/foto's ZCFC)


Niets meer missen van alle (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
«   »