Ron Karreman maakt seizoen af als trainer ZCFC

Gepubliceerd op 28 mei 2022 om 22:07

Afgelopen dinsdag heeft ZCFC interim trainer Don Koehorst laten weten de resterende wedstrijden niet meer voor de selectie van de club beschikbaar te zijn. Gegeven de moeilijke positie waarin het eerste elftal in de 3e klasse zaterdag momenteel verkeerd, was Don Koehorst van mening dat hij niet de juiste man op de juiste plek is om het verschil te kunnen maken. 

 

De Technisch Manager van ZCFC Ron Karreman heeft de taken overgenomen en zal ondersteund worden door de technische staf. Zij wachten in eerste instantie nog een hele opgave om ZCFC te behoeden voor deelname aan de nacompetitie. De ploeg behaalde maar 1 punt uit 10 wedstrijden en verloor gisteren met maar liefst 0-8 van koploper Koninklijke HFC. Met nog wedstrijden te gaan staat ZCFC op een 12e plek met 11 punten, 3 punten achter de veilige 11e plek. (stand 3e klasse zaterdag)  

 

(bron ZCFC)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »