Real Madrid voetbalkamp bij ZVC'22

Het duurt misschien nog even, maar het is het wachten zeker waard! In de herfst komt Real Madrid namelijk naar ZVC'22. Jongens en meiden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar kunnen in de herfstvakantie een 5-daags koninklijk voetbalkamp ervaren volgens de maatstaven van Real Madrid en zo de magie van de club ervaren. Naast de speciale trainingen ontvangt elke deelnemer oa een Real Madrid tenue en een Adidas-bal 

Lees meer »

Strandtraining onderbouw ZVC'22

Het begint inmiddels al een aardig traditie te worden, de strand trainingen bij de jeugd van ZVC'22 (en eerst FC Zaandam). In een weekend zonder competitiewedstrijden ging de onderbouw van de club zaterdag weer richting het strand voor een parcours met allerlei voetbalonderdelen.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Per 1 januari al meer ZVC'22-teams op 1 complex actief

Het eerste half jaar van de fusieclub ZVC ’22 is achter de rug. Een half jaar waarin volgens de club veel goed ging maar ook gemerkt werd dat spelen en trainen op twee locaties niet meevalt. Het bestuur heeft dan ook besloten dat vooruitlopend op de definitieve verhuizing en het bespelen van het nieuwe complex er vanaf 1 januari 2023 zoveel mogelijk wedstrijden worden gespeeld op de locatie Sportlaan (Sportpark Hoornseveld)

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna halverwege en daarmee lopen de najaar competities en de competities in de 2e periode ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Voorzitter Ard-Jan van Tilborg: leden ZVC'22 moet zich zsm thuis voelen

Met de oprichting van de nieuwe fusieclub ZVC'22, zijn er binnen de Zaanstreek weer 2 clubs definitief verdwenen. FC Zaandam was al een fusieclub tussen Zilvermeeuwen en Hellas Sport Combinatie Zaandam en bestond nog maar 4 jaar. zvv Zaanlandia daarentegen houdt na 110 jaar op te bestaan en heeft net als de voorgangers van FC Zaandam altijd een prominente rol binnen het Zaanse voetbal gespeeld.    

Lees meer »