Programma voorbereiding ZVC'22

Fusieclub ZVC'22 kende met een degradatie in de 3e klasse zaterdag een zeer slecht debuutjaar. Met het terughalen van hoofdtrainer Serdar Öztürk (eerder FC Zaandam) en de komst van meerdere nieuwe spelers is het vertrouwen groot dat de nieuwe selectie komend seizoen (veel) beter voor de dag zal komen. In de 4e klasse zal ZVC'22 in ieder geval mooie derby's gaan spelen tegen Blauw Wit W, OFC en ZCFC

Lees meer »

ZVC'22 JO08 en SVA JO09 winnaars 123inkt.nl Zaanstad PupCup

De 123inkt.nl Zaanstad PupCup voor de JO08 en de JO09 stond eigenlijk voor de openingsavond van het 5-daagse toernooi gepland. Terwijl de eerste wedstrijden al bezig waren, gooide regen en onweer helaas roet in het eten. Op de slotdag was er gelukkig nog ruimte in het programma, dus zaterdagochtend kwamen de talenten alsnog/weer in actie.

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Nog meer versterkingen voor ZVC'22

Er is ZVC'22 veel aan gelegen om volgend seizoen goed voor de dag te komen in de 4e klasse zaterdag. Eerder werd al gemeld dat de selectie van Serdar Ozturk met meerdere spelers* werd versterkt en daar zijn nu nog een paar namen aan te voegen.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Eerste versterkingen voor ZVC'22

De fusieclub ZVC'22 kent een rampzalig debuutjaar in de 3e klasse zaterdag. Met nog één wedstrijd te gaan, heeft het dit seizoen maar 2 punten behaald en is degradatie naar de 4e klasse al enkele weken een feit. Voor volgend seizoen wil de club graag weer een rol van betekenis spelen en daarom is er achter de schermen al een geruime periode hard gewerkt om een nieuwe selectie te vormen. Eerder stelde het ook al trainer Serdar Ozturk aan, die na één seizoen Fortuna Wormerveer weer terugkomt. 

Lees meer »

Real Madrid voetbalkamp bij ZVC'22

Het duurt misschien nog even, maar het is het wachten zeker waard! In de herfst komt Real Madrid namelijk naar ZVC'22. Jongens en meiden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar kunnen in de herfstvakantie een 5-daags koninklijk voetbalkamp ervaren volgens de maatstaven van Real Madrid en zo de magie van de club ervaren. Naast de speciale trainingen ontvangt elke deelnemer oa een Real Madrid tenue en een Adidas-bal 

Lees meer »

Strandtraining onderbouw ZVC'22

Het begint inmiddels al een aardig traditie te worden, de strand trainingen bij de jeugd van ZVC'22 (en eerst FC Zaandam). In een weekend zonder competitiewedstrijden ging de onderbouw van de club zaterdag weer richting het strand voor een parcours met allerlei voetbalonderdelen.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »