Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Per 1 januari al meer ZVC'22-teams op 1 complex actief

Het eerste half jaar van de fusieclub ZVC ’22 is achter de rug. Een half jaar waarin volgens de club veel goed ging maar ook gemerkt werd dat spelen en trainen op twee locaties niet meevalt. Het bestuur heeft dan ook besloten dat vooruitlopend op de definitieve verhuizing en het bespelen van het nieuwe complex er vanaf 1 januari 2023 zoveel mogelijk wedstrijden worden gespeeld op de locatie Sportlaan (Sportpark Hoornseveld)

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Voorzitter Ard-Jan van Tilborg: leden ZVC'22 moet zich zsm thuis voelen

Met de oprichting van de nieuwe fusieclub ZVC'22, zijn er binnen de Zaanstreek weer 2 clubs definitief verdwenen. FC Zaandam was al een fusieclub tussen Zilvermeeuwen en Hellas Sport Combinatie Zaandam en bestond nog maar 4 jaar. zvv Zaanlandia daarentegen houdt na 110 jaar op te bestaan en heeft net als de voorgangers van FC Zaandam altijd een prominente rol binnen het Zaanse voetbal gespeeld.    

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie.

Lees meer »

Weer nieuwe speler voor ZVC'22

De spelerscarrousel in de Zaanstreek lijkt steeds meer lost te komen en terwijl de reguliere competities bijna afgelopen zijn, wordt er achter de schermen óók volop gewerkt aan de selecties voor volgend seizoen

Lees meer »