Update fusie Zaanlandia en FC Zaandam

Gepubliceerd op 25 augustus 2021 om 17:38

De fusiestuurgroep van zvv Zaanlandia en FC Zaandam is inmiddels weer aan de slag gegaan met de verdere voorbereidingen voor de voorgenomen fusie tussen beide clubs. Op 30 juni heeft de stuurgroep een terugkoppeling gegeven aan de diverse werkgroepen over het concept fusievoorstel. Dit voorstel werd positief ontvangen door de aanwezigen.


Het fusievoorstel wordt in de komende weken verwerkt in een fusiebrochure die alle leden van zvv Zaanlandia en FC Zaandam rond 1 september 2021 (digitaal) zullen ontvangen. Maandag 20 september 2021 wordt een Buitengewone Algemene Ledenvergadering gehouden bij zowel zvv Zaanlandia als bij FC Zaandam, waar het fusievoorstel ter stemming wordt voorgelegd aan de leden. 

Mochten er op 20 september onvoldoende stemgerechtigde leden aanwezig zijn, dan volgt er op maandag 4 oktober een tweede Buitengewone Algemene Ledenvergadering waar een definitief besluit over de fusie genomen wordt.

Bij een positief besluit van de ledenvergaderingen van FC Zaandam én zvv Zaanlandia zal de nieuwe fusievereniging in het seizoen 2022 / 2023 van start gaan.

 

(bron zvv Zaanlandia/FC Zaandam)

 

Lees ook: Op zoek naar keepershandschoenen, voetbalkleding? Kijk eens bij de aangesloten webshops


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »