Datum ledenvergadering mbt fusie Zaanlandia en FC Zaandam bekend

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 17:32

Afgelopen weken is de Fusiewerkgroep (FSW) van zvv Zaanlandia en FC Zaandam gestaag doorgegaan met het bouwen aan het fusievoorstel. De contouren van het voorstel komen langzaam in beeld, maar de FSW is er nog niet helemaal.

Het is de bedoeling dat nog voor de zomervakantie, op woensdag 30 juni, de diverse werkgroepen geïnformeerd zullen worden over de hoofdlijnen van het fusievoorstel.


Na de zomervakantie, maar uiterlijk 1 september, zal ieder lid van zvv Zaanlandia en FC Zaandam een exemplaar van de brochure met het fusievoorstel ontvangen. Op 20 september organiseren beide verenigingen een Buitengewone Algemene Ledenvergadering waarin het fusievoorstel gepresenteerd wordt. Dan is ook het moment waarop de leden zich uit kunnen spreken over de fusie.


Als er op 20 september onvoldoende stemgerechtigde leden aanwezig zijn, zal er een tweede ledenvergadering op 4 oktober gehouden worden om het besluit over de fusie definitief te kunnen nemen.


Als beide ledenvergaderingen positief besluiten op het voorstel om te fuseren, zal de fusie met ingang van het seizoen 2022/ 2023 ingaan en zullen beide verenigen verder gaan als 1 vereniging.

(bron zvv Zaanlandia/FC Zaandam)

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »