Update fusiegesprekken zvv Zaanlandia en FC Zaandam

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 15:45

De afgelopen weken zijn er een tweetal bijeenkomsten geweest waarbij in werkgroepen gesproken is over vier onderwerpen die centraal staan bij de fusie gesprekken tussen zvv Zaanlandia en FC Zaandam. De onderwerpen die besproken zijn, waren Voetbalzaken, Commerciële zaken, Accommodatiezaken en Kantine/exploitatie. In de werkgroepen zaten vertegenwoordigers van beide verenigingen. De gesprekken verliepen in goede sfeer en waren bijzonder constructief. Het blijkt dat op vele onderwerpen de ideeën van zvv Zaanlandia en FC Zaandam prima op elkaar aansluiten.

 

Alle werkgroepen hebben inmiddels een advies uitgebracht aan de fusiestuurgroep (FSG). Deze adviezen worden besproken in de FSG en helpen om de komende weken een fusievoorstel te maken. Dit voorstel wordt uiteindelijk voorgelegd aan alle leden van zvv Zaanlandia en FC Zaandam om een besluit te nemen of de fusie door zal gaan. Volgens de betrokkenen van beide clubs is er in ieder geval een goede basis gelegd om de fusie verder vorm te geven.


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »