Nieuwe staf ZVC'22 selectie zo goed als rond

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 22:16

De TC commissie senioren voetbal van de nieuwe fusieclub ZVC'22 is er in geslaagd om Jasser Abidi aan te stellen als assistent trainer van Peter van der Zwaan voor de selectie van ZVC’22. Jasser Abidi deed ervaring op bij SDZ waar hij bij de jeugdafdeling diverse teams heeft getraind. Hij zal Peter van der Zwaan gaan assisteren bij de trainingen van de selectie en daarnaast het 2e elftal begeleiden. 

 

Met de aanstellingen van eerder Peter van der Zwaan en nu Jasser Abidi is de trainingsstaf rond. Met Rene van Vliet, keeperstrainer, Rene Verdonk, hersteltrainer en verzorger, Jaap Ronitz, teambegeleider, Wilco Kuijt, team begeleider, Ed Heistek, teambegeleider en Rory van Oostenbrugge, assistent scheidsrechter is de technische staf nagenoeg compleet. Allen voor het 2e team wordt nog gezocht naar een teambegeleider en een assistent scheidsrechter.

 

Spelers selectie

Achter de schermen wordt er keihard gewerkt om de huidige spelers van Zaanlandia en FC Zaandam te informeren over de toekomstplannen van de nieuwe club ZVC’22. Ook lopen er diverse lijntjes met oud spelers van beide clubs om verder te bouwen aan een prachtige selectie. De club hoopt daar binnenkort meer nieuws over te kunnen brengen

 

(aangeleverd zvc'22)


«   »