Hendri Siemons interim trainer zvv Zaanlandia

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 22:16

Het was al eerder bekend gemaakt dat zvv Zaanlandia aan het eind van het seizoen afscheid zou nemen van hoofdtrainer Johan van Wort. Echter is er vorige week al een einde gekomen aan de samenwerking met de trainer. 

 

De huidige voorzitter Hendri Siemons zal voor de rest van het seizoen de taken als hoofdtrainer overnemen. Hendri Siemons: "Mede ook door drukke werkzaamheden heb ik hier voor mijn trainersfunctie bij DVVA neergelegd, zodat ik mij volledig kan focussen op de begeleiding van het eerste team. We willen er de komende periode met elkaar alles aan doen om niet alleen het seizoen, maar ook het laatste clubjaar van zvv Zaanlandia waardig af te sluiten in de competitie."

 

Na weken de hekkensluiter te zijn geweest is de club de laatste wedstrijden met een opmars bezig en staat het zelfs gedeeld 1e in de 2e periode met 9 punten uit 3 wedstrijden.

 

Volgend seizoen zal zvv Zaanlandia, zoals bekend gaan fuseren met FC Zaandam. De nieuwe fusieclub ZVC'22 zal dan ingeschreven worden in de klasse, waar FC Zaandam zou hebben uitgekomen (nu 2e klasse zaterdag)   

 

(foto Theo van Vlaanderen)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »