KFC en Zaanlandia verdienen aan de DEEN-actie

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 22:27

Bij DEEN -supermarkten vinden ze het belangrijk dat je er niet alleen boodschappen kunt doen, maar ook dat ze een steentje bijdragen aan het het sociale leven. Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Nu DEEN-supermarkten later dit jaar gaat verdwijnen, wilden zij graag op een mooie manier afscheid nemen van een, vaak jarenlange, samenwerking met clubs en verenigingen uit de regio’s van onze winkels. Daarom sluiten zij 88 jaar DEEN af met de mooiste actie allertijden en organiseerden zij nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij er maar liefst € 403.750 verdeeld is onder de 400 deelnemende verenigingen. 

 

Van de voetbalclubs in de Zaanstreek hebben KFC en zvv Zaanlandia mee gedaan aan deze actie bij verschillende filialen. Per filiaal deden er 5 verenigingen mee aan de actie, waarbij zoveel mogelijk sponsormunten gespaard moest worde. KFC eindigde als tweede bij de DEEN in Koog ad Zaan en verdiende daar €1.250,= mee. zvv Zaanlandia kreeg €750,= uitgekeerd voor de vierde plek bij de DEEN in Zaandam.

 

Voor beide clubs weer een mooie bijdrage! 

 

Lees ook: Vergroot kans op succes met webinars Grote Club Actie

Lees ook: Binnenkort start inschrijving Rabo Clubsupport

Lees ook: Sparen bij AH voor de clubkas!

 

(bron DEEN)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de mededelingen van de KNVB over de competities?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »