Zaanlandia mix-toernooi O12 gewonnen door FC Stoomboot

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 14:28

Gisteren werd onder leiding van de trainers bij Zaanlandia een Sinterklaas toernooi gehouden voor de JO12-1 tot en met de JO12-4. Op enkele geblesseerden en zieken na, was bijna iedereen aanwezig en kon het toernooi gestart worden met 4 teams van 8 spelers. Terwijl de spelers al kenbaar maakten dat ze bijvoorbeeld bij Barcelona, Juventus of Liverpool ingedeeld wilden worden, waren de trainers uiterst creatief met de teamnamen geweest.


Er werd een hele competitie gespeeld en na 6 wedstrijden was het FC Stoomboot die overduidelijk met 16 punten het Mix-Toernooi won. Tweede werd De Pepernoten met 8 punten, nummer drie De Chocoladeletters had 6 punten en Ozosnel werd met 4 punten vierde, al stond het Mix-Toernooi uiteraard vooral in teken om weer met veel plezier samen te voetballen.


Na afloop was er voor iedere speler van het winnende team een zakje pepernotenmix met schuimpjes en was er door Zaanlandia voor iedereen nog een chocolade letter beschikbaar gesteld.


De trainers hadden in ieder geval genoten van het spel en de strijdlust van de spelers en gezien de reacties was het voor de spelers ook een geslaagde start van een spannende Sinterklaasdag.

 


«   »