• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Over Voetbal Varia

Over mij

Voetbal Varia geeft aandacht aan de ontwikkelingen en activiteiten binnen alle afdelingen van de Zaanse voetbalverenigingen. Niet alleen door berichten van de clubs zelf, extra te belichten maar vooral door (activiteiten van) de clubs te bezoeken/benaderen en eventueel met trainers en/of bestuursleden bepaalde onderwerpen te bespreken. Ook biedt Voetbal Varia de mogelijkheid om oefenwedstrijden te regelen,  trainersvacatures te plaatsen of teamuitjes uit te zoeken.  

 

In de jaren dat ik, Marco van Langelaar, zelf bestuurslid was bij zvv Zaanlandia, merkte ik dat door gebrek aan tijd, vrijwilligers en/of de gedachten "we doen het al jaren zo" het bijna onmogelijk was alle ontwikkelingen en dus mogelijkheden bij te houden. Of het dan gaat om het vormen van beleid, activiteiten, potentiële clubinkomsten of andere ondersteunende informatie, er is altijd wel iets vanuit buiten je eigen vereniging dat je als bestuurder of trainer kunt overnemen en toepassen, zonder de identiteit van je vereniging uit het oog te verliezen.  

 

Gedreven door mijn bestuursachtergrond en mijn passie voor voetbal wil ik met Voetbal Varia daar mijn steentje in bijdragen. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden én plannen om te behandelen. Als je deze zeker niet wilt missen, volg Voetbal Varia dan ook op Facebook en/of InstagramOf schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief