Sponsorvoucher nieuwe partner Voetbal Varia

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 13:20

Voetbal Varia is verheugd dat het voor de komende periode met Bart van Aalst en Douwe Runnen van Sponsorvoucher een samenwerking is overeengekomen. Daarmee sluit zich weer een bedrijf aan bij Voetbal Varia dat een directe band heeft met voetbal.   

 

Bart van Aalst: "We zijn heel blij met de samenwerking met Voetbal Varia. Voetbal Varia bereikt namelijk steeds meer verenigingsbestuurders en komt met oplossingen. Met sponsorvouchers krijgen leden leuke acties en sponsoren meer (web) winkelbezoek. Zonder een app te hoeven downloaden maken we sponsoring lokaal, mobiel en meetbaar. Wil je als vereniging ook meer voor je lokale partners betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek."

Sponsorvouchers in een notendop

Sponsorvouchers zijn digitale kortingsbonnen voor leden, familie en vrienden met leuke en relevante kortingen op producten en diensten.

Van sponsor naar de winkel

Hoe het werkt? Een sponsor doet op de website van Voetbal Varia of jouw vereniging via Sponsorvoucher een aanbieding. Bijvoorbeeld 15% korting op een autowasbeurt. Een geïnteresseerd lid kan deze sponsorvoucher opslaan in zijn of haar smartphone (Wallet). Bij de wasstraat verzilvert het lid de sponsorvoucher en ontvangt het de korting

 

Het effect voor de vereniging

- Je spant je maximaal in voor je sponsor door leden te verleiden naar hun winkel of webshop te gaan.
- Je gunt lokale ondernemers succes.
- Het is eenvoudiger hiermee nieuwe sponsors te verleiden.
- Het draagt bij aan een financieel gezonde vereniging.

Het effect voor sponsors

- De sponsor bereikt lezers en leden (in potentie klanten).
- Genereert extra winkel- of webshopbezoek.
- Het effect van hun investering zichtbaar.

 

Sponsorvoucher op Voetbal Varia of op jouw clubwebsite?

Klik hier voor een overzicht van de sponsorvouchers van Voetbal Varia. Indien je ook interesse hebt om een aanbieding van jouw bedrijf / webshop te promoten vul dan onderstaand formulier en er zal zsm contact opgenomen worden.

 

Heeft jouw vereniging ook interesse in een samenwerking met Sponsorvoucher klik dan hier voor meer informatie en ontvang via Voetbal Varia een korting van €100,= op de eerst geplaatste sponsorvoucher.   

 


«   »