Samenwerking Voetbal Varia en TC Sports

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 20:05

Voorafgaand aan de finale dag van het Koppiebar Toernooi afgelopen zondag, hebben Voetbal Varia en TC Sports een samenwerking voor het komende jaar gesloten. Sven Talsma en Lex Constant, beide spelers van vv Assendelft, zijn de eigenaren van TC Sports. 

TC Sports organiseert diverse activiteiten voor clubdagen en teamuitjes/teambuilding. De uitjes variëren van sportactiviteiten zoals een Bootcamp, bubble voetbal, zeskamp, archery tag, suppen en nog veel meer.

In overleg met TC Sports zijn er diverse mogelijkheden te bespreken en de activiteiten kunnen eventueel op locatie georganiseerd worden. 

 

Voetbal Varia wil de komende periode meer samenwerkingen aangaan om uiteindelijk tot een uitgebreid overzicht met diverse verschillende teamuitjes te komen. Het overzicht maakt het voor clubs, begeleiders en/of ouders eenvoudiger om een passend teamuitje te vinden ter afwisseling van de wedstrijden en trainingen. 

 

Voetbal Varia en TC Sports zijn in ieder geval zeer enthousiast over de samenwerking. Sven Talsma: "ik denk dat zowel TC Sports en Voetbal Varia allebei het belang van de clubs vooropstellen. Daarnaast zijn we allebei erg ambitieus en dat is nodig als je (gezamenlijk) tot successen wil komen."  

 

Klik hier voor het overzicht met de diverse teamuitjes. Heeft jouw bedrijf ook interesse om via Voetbal Varia teamuitjes te promoten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie

 

(foto vlnr Lex Constant, Sven Talsma, Marco van Langelaar)


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
 »