Samenwerking Voetbal Varia en Kick and Rush

Gepubliceerd op 4 september 2021 om 16:06

Voetbal Varia heeft deze week een nieuwe samenwerking voor het komende jaar met webshop Kick and Rush afgesloten.  

 

Kick and Rush is een webshop waar iedere voetballiefhebber komt voor zijn of haar unieke en klassieke voetbalshirts en -attributen. Het assortiment is enorm, de shirts zijn van "grote / kleine" clubteams of landenteams. Sommige shirts zijn ook echt wedstrijd gedragen en/of voorzien van een originele handtekening. Liefhebbers van Miss Blanche / Goal / Panini verzamelalbums of andere voetbalboeken kunnen ook in de webshop terecht.  

 

Met Kick and Rush is het overzicht met webshops op Voetbal Varia weer uitgebreid. Het overzicht wordt een selectie van voetbal gerelateerde webshops met een ruim assortiment voor keepers, spelers, liefhebbers maar ook trainers. 

 

Meer informatie over Kick and Rush is te vinden op hun de website, instagram account of facebookpagina

 

Klik hier voor het overzicht met de diverse webshops. Heeft jouw bedrijf ook interesse om via Voetbal Varia je webshop te promoten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »