Op de virtuele prikbord van Voetbal Varia kunnen oproepen geplaatst worden voor oa nieuwe trainers, spelers, speelsters, verzorgers en leiders.

 

Prikbord berichten (tekst en/of flyer) kunnen aangemeld worden door dit formulier in te vullen.

 

Sporting Krommenie zoekt trainer voor MO15-1

Per direct zijn wij op zoek naar een train(st)er voor onze MO15-1.Ben jij een enthousiaste train(st)er met ambitie die graag bij onze club wilt werken en dit leuke meidenteam verder kan helpen in hun ontwikkeling, dan zijn we op zoek naar jou. Dit team voetbalt momenteel in de tweede klasse maar heeft genoeg ambitie om verder te groeien.

Lees meer »

Sp.Krommenie zoekt meiden 10 tot 19 jaar

Sporting Krommenie is op zoek naar meiden die graag een potje willen voetballen. In al onze  elftallen kunnen wij wel wat aanvulling gebruiken dus geef je op voor een proeftraining via www.sportingkrommenie.nl/proeftraining  of stuur een mail naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nlDe meiden vormen samen een leuke hechte meidengroep die ook met enige regelmaat als team samen dingen ondernemen, bowlen, pizza-avond, hardlooptraining in de duinen, gezellige feestjes thuis. Spreekt dit jou aan kom dan eens langs! Wil je alleen voetballen ook geen probleem, iedereen zijn eigen keus en dat wordt gerespecteerd. Respect staat bij ons hoog in het vaandel

Lees meer »

Saenden zat 2 zoekt een trainer

Het 2e (en enige) zaterdagteam van Saenden zoekt per direct een trainer. Het team bestaat uit jongens van 18 tot en met 27 jaar en de trainingsavonden zijn op maandag en woensdag

Lees meer »

WSV VR 7 tegen 7 18+ zoekt speelsters

WSV18+1 is opzoek naar nieuwe speelsters!Voor aankomend seizoen (vanaf feb 2023) is ons team opzoek naar nieuwe speelsters. We spelen 7 tegen 7 in een toernooivorm, wat inhoudt dat we om de 2 á 3 weken op vrijdagavond korte wedstrijdjes spelen tegen andere teams uit onze poule. Of je al veel voetbalervaring hebt of niet weet wat een aftrap is, het maakt ons niet uit, iedereen is welkom. Voor alle geïnteresseerden organiseren we vrijdagavond 6 januari om 19:30 uur een training bij WSV. Na afloop kun je gelijk ervaren hoe erg we van gezelligheid houden, want daarna gaan we door naar de borrel.Lijkt het je leuk om de 6de mee te trainen of heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar Evelien Duijn (0646425268) of Nienke Kerssens (0647075707).

Lees meer »