Sp.Krommenie zoekt trainer voor MO15

Gepubliceerd op 24 mei 2023 om 09:04

📣 Vacature: Trainer gezocht voor Mo15-team Sporting Krommenie!


De getalenteerde meiden van de Mo15 bij Sporting Krommenie zijn op zoek naar een enthousiaste trainer, en als daar ruimte voor is ook coach, die hen kan helpen om hun voetballskills naar een nóg hoger niveau te tillen! 🚀 Momenteel spelen ze in de 2e klasse en volgend seizoen staan ze weer klaar om de uitdaging aan te gaan in de tweede klasse. Met de juiste begeleiding en inzet is er volop potentie om verder te groeien!

 

Waarom zou je bij ons willen trainen/coachen? 🌟
🔸 Gedrevenheid: Onze meiden zijn gepassioneerd en hebben een enorme drive om zichzelf te ontwikkelen. Ze zijn klaar om het beste uit zichzelf te halen en hun voetbaltalent te vergroten.
🔸 Faciliteiten: Sporting Krommenie biedt uitstekende trainingsfaciliteiten en een gezellige clubomgeving waarin spelers kunnen groeien en bloeien.
🔸 Teamspirit: De Mo15 vormt een hecht team, waarin samenwerking en vriendschap centraal staan. Het creëren van een positieve teamdynamiek is een belangrijk aspect van ons team.
🔸 Ambitie: We willen de meidenafdeling van Sporting krommenie verder laten groeien en ontwikkelen. Als trainer krijg je de kans om hieraan bij te dragen en deel uit te maken van dit spannende avontuur.

 

Wat verwachten we van jou? 🗣️
🔸 Ervaring: Een achtergrond als trainer is een pré, maar als je de juiste motivatie hebt om onze meiden te begeleiden en te inspireren, dan moedigen we je ook aan om te solliciteren!
🔸 Deskundigheid: Je hebt kennis van het spel en bent in staat om technieken en tactieken op een duidelijke manier over te brengen.

🔸 Communicatie: Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt een positieve sfeer creëren binnen het team.

🔸 Beschikbaarheid: Naast het trainen van het team, is het handig als je ook op zaterdag beschikbaar bent om te coachen tijdens de wedstrijden.

 

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf is geschreven? ✍️
Stuur dan snel een bericht naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nl met jouw motivatie en voetbalachtergrond.

 

Ook een oproep voor trainers, spelers of vrijwilligers plaatsen op het Voetbal Varia Prikbord, geef de oproep door via dit formulier«   »