Westzaan zoekt train(st)er Dames 1

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 01:14

Heb jij belangstelling om een vrouwenteam te trainen? En heb jij ambitie om je verder te ontwikkelen als train(st)er? Voor seizoen 23/24 zijn wij op zoek naar een train(st)er voor onze nieuwe Dames 1.

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven trainer(ster) die in staat is een hecht team te smeden, die een luisterend oor heeft voor de meningen die leven in de groep, maar uiteindelijk vanuit zijn of haar eigen overtuiging keuzes maakt en die helder communiceert. De trainer(ster) streeft door middel van gevarieerde trainingen naar betere teamprestaties, maar is ook in staat individuele speelsters beter te maken. De vaste trainingsdag is op dinsdagavond en er zal op zaterdagmiddag gevoetbald worden. Dit team zal uitkomen in de 5e klasse.

Wat verwachten wij van jou?
Betrouwbaar, open en eerlijk
Communicatief vaardig
Inlevende persoonlijkheid
Tactisch inzicht en hierin snel kunnen schakelen

Wat mag je van ons verwachten?
Gedreven en gemotiveerde voetballende vrouwen
Goede trainingsfaciliteiten en –materialen
Een passende financiële vergoeding
Een gezellig club en een fantastische voetbalomgeving!

Wij vinden presteren belangrijk, maar plezier is minstens zo belangrijk binnen onze vereniging.

Heb je interesse en kom je graag met ons in gesprek? Stuur een korte motivatie en je CV naar jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres.

 

Ook een oproep voor trainers, spelers of vrijwilligers plaatsen op het Voetbal Varia Prikbord, geef de oproep door via dit formulier«   »