KNVB: kom in actie voor de Voedselbank

Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk zijn er ook leden binnen jouw club die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken.

Lees meer »

Geef je op voor KNVB webinar praktisch verduurzamen

Van donderdag 9 maart tot en met zondag 9 april organiseren Mitsubishi Electric en de KNVB de eerste editie van de Groene Clubweken. Deze actieperiode staat in het teken van verduurzaming voor sportaccommodaties van voetbalverenigingen. Bovendien maken voetbalclubs tijdens de Groene Clubweken kans om een premium warmtepomp voor het eigen complex te winnen.

Lees meer »

Speeldagenkalender 2023/24 bekend

De speeldagenkalenders voor het amateurvoetbal van het seizoen 2023/’24 zijn bekend. De landelijke kalender en de kalenders voor de verschillende districten zijn hieronder te downloaden.

Lees meer »

Speelgerechtigheid, wanneer ben je "vastgespeeld"?

Het seizoen  gaat richting de 15e speelronde en de grens met betrekking tot de speelgerechtigheid van spelers en speelsters ligt in bijna alle competities bij 15 wedstrijden. Vandaar nogmaals de regels voor de inzet van spelers in categorie A van het veldvoetbal, die dit seizoen sowieso versoepeld waren. De belangrijkste veranderingen voor het seizoen waren:

Lees meer »

Promotie/degradatie regelingen vrouwen A-categorie

Terwijl in sommige klassen de 2e seizoenshelft al begonnen is, zijn de promotie / degradatie regelingen voor het landelijke vrouwen veldvoetbal gepubliceerd. Het gaat hierbij om de topklasse tot en met de derde klasse. De vierde en vijfde klasse valt onder de B-categorie en daarvoor gelden geen promotie / degradatie regelingen

Lees meer »