Promotie degradatie regelingen voor Landelijk jeugd

Vandaag zijn door de KNVB de promotie- en degradatieregelingen bij de jeugd in de Divisie-competities bekend gemaakt. (klik hier) De promotieregelingen vanuit de Hoofdklassen worden per district bepaald en zijn nog niet bekend. Wel is bekend dat er zowel na de najaar- als de voorjaarcompetitie er promotie en degradatie mogelijk is tussen de laagste divisie en de hoofdklasse.

 

Ook zullen de besluiten voor promotie en degradatie in het vrouwenvoetbal A-categorie later volgen. In de nacompetities in het vrouwenvoetbal was er de afgelopen seizoenen sprake van een groot aantal terugtrekkingen. Daarom wordt de uitgewerkte promotie/degradatieregeling inclusief eventueel nacompetitieschema voor de vrouwen categorie A uiterlijk 15 januari 2023 bekend gemaakt. Voetbal Varia ook voor overzicht met jeugdtoernooien en voor het regelen van oefenwedstrijden


Wel werden eerder al de promotie- en degradatieregelingen bij de heren senioren gepubliceerd (klik hier) en werd er bekend gemaakt dat er bij de jeugd tussen de hoofdklasse en 1e klasse op meerdere momenten in het seizoen een herindeling zal plaats vinden (klik hier)

 

Klik hier om naar alle promotie /degradatieregelingen te gaan 

 

(bron KNVB)«   »