Startdata seizoen 2023/'24 bekend

Het seizoen is nog niet eens halverwege, maar de startdata van het nieuwe seizoen zijn al bekend gemaakt. Het amateurvoetbaljaar zal ook in het seizoen 2023/’24 in augustus afgetrapt worden. Net als in voorgaande jaren staan halverwege augustus de eerste wedstrijden op het programma.

Veldvoetbal

De kwalificatieronden van de TOTO KNVB Beker gaan als eerste van start. De eerste ronde is in het weekend van 12 en 13 augustus 2023, de tweede ronde op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus.

De Tweede en Derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 19 en 20 augustus 2023. De Vierde divisie mannen begint een weekend later op 26 en 27 augustus 2023. In dat weekend start ook de Jeugdcup voor de hoogste divisies in het jeugdvoetbal.Voetbal Varia ook voor overzicht met jeugdtoernooien en voor het regelen van oefenwedstrijden


De bekercompetities voor de categorie A beginnen in het weekend van 2 en 3 september. In datzelfde weekend beginnen ook de landelijke jeugdcompetities O13 t/m O19 en het fasenvoetbal voor alle leeftijdsgroepen. De eerste fase voor de leeftijdsgroepen O13 t/m O19 op districtsniveau staat in het teken van de beker. 

Op 23 en 24 september starten de reguliere competities van de categorie A, waaronder de Topklasse vrouwen en de overige mannen-, vrouwen- en jeugdcompetities.

 

(bron KNVB)


«   »