• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Publicaties KNVB » Planning competitie 4e fase jeugd

Planning competitie 4e fase jeugd

De jeugdcompetities hebben door het hele land vertraging opgelopen vanwege de coronamaatregelen. Inmiddels rolt de bal overal weer en wordt geprobeerd de achterstanden in te halen. Hoewel in sommige competities niet alle wedstrijden in de 3e fase gespeeld kunnen worden, is de KNVB al bezig met de voorbereidingen voor de 4e competitiefase voor het pupillenvoetbal en voor de pilotcompetities in het jeugdvoetbal voor de districten Zuid I en Zuid II. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de 4e fase door te geven.

 

De resultaten behaald in de laatste competitiefase zijn uiteraard leidend voor de indelingen voor het vervolg in de 4e fase. Voor het doorgeven van wijzigingen geldt in de districten Zuid en West de deadline van 13 februari. In de districten Noord en Oost is de deadline vastgesteld op 20 februari. Dit betreft dan alleen melding van nieuwe teams of uit te schrijven teams. 

 

De belangrijkste deadlines en de planning voor het vrijgeven van gegevens, zoals de indeling en het wedstrijdprogramma, voor het jeugdvoetbal staan in onderstaande tabel.

 

Categorie A junioren

Voor het jeugdvoetbal categorie A worden in de komende weken eerst de eerder al gestarte najaarscompetities uitgespeeld. De eindstanden van deze competities vormen dan de basis voor de hierop van toepassing zijnde promotie en degradatie, waarna de indelingen voor de voorjaarscompetities worden ingevuld. Publicatie over de verdere afwikkeling van de najaarscompetities en invulling van de voorjaarscompetities in categorie A volgen binnenkort.

 

Klik hier voor de aangepaste speeldagen kalenders

 

(bron KNVB)4e competitiefase O08 t/m O12 West 1 en 2 Noord en Oost Zuid 1 en 2
Publicatie indeling 4e competitiefase 02 mrt 22 16 mrt 22 02 mrt 22
Vrijgave programma 4e competitiefase 03 mrt 22 17 mrt 22 03 mrt 22
Periode competitie 4e fase pupillen 12 mrt 22 t/m 21 mei 22 16 mrt 22 t/m 28 mei 22 12 mrt 22 t/m 21 mei 22
Aantal speelrondes 8 7 8


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia


«   »