Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Publicaties KNVB » Webinar financiële compensatie regelingen sportclubs

Webinar financiële compensatie regelingen sportclubs

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 17:06

De aanhoudende coronamaatregelen hebben een grote impact op de financiële situatie van alle amateurverenigingen. Onlangs is een nieuw steunpakket voor de sport aangekondigd ter waarde van 240 miljoen euro. Maar hoe weten de sportclubs voor welke compensatieregelingen zij in aanmerking komen en hoe kun je als club gebruikmaken van de regelingen? Tijdens het webinar ‘financiële compensatieregelingen’ op 23 februari word je in drie kwartier helemaal bijgepraat over alle regelingen.

 

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportclubs steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. In het webinar ‘financiële compensatieregelingen’ staat Ben Moonen (Sportsubsidie.nl) stil bij al deze compensatieregelingen. Zowel de sportspecifieke regelingen zoals de TASO en TVS worden besproken, als ook de algemene compensatieregelingen zoals de TVL en NOW. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 23 februari om 18.00 uur.

 

Bestuurders kunnen zich hier aanmelden voor de webinar, waarin alle regelingen aan bod komen en voor welke financiële compensaties jouw club mogelijk in aanmerking komt.
«   »