Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Publicaties KNVB » Webinars KNVB en Sportlink Maart en April

Webinars KNVB en Sportlink Maart en April

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 15:55

Ben jij actief als bestuurder, commissielid of wedstrijdsecretaris bij je vereniging? Dan kun je in maart en april weer een aantal webinars van Sportlink volgen. Er komen vele interessante onderwerpen aan bod.

Op deze manier hopen we de dat - zodra het verenigingsleven straks weer helemaal is opgestart - verenigingen en vrijwilligers weer met veel enthousiasme en nieuwe kennis aan de slag gaan.

De webinars zijn eenvoudig vanuit huis te volgen. En uiteraard kun je online je vragen stellen via de chatfunctie. In de maand maart is het centrale onderwerp: communicatie. Er zijn onder meer webinars over hoe te communiceren via de site en app en je ontvangt tips & tricks van de experts van Sportlink.

 

Ook is het mogelijk om de webinar van 23 februari over de financiële regelingen voor sportclubs terug te kijken. 

 

Maart communicatie

In de maand maart komt bij Sportlink het communiceren naar leden en fans aan bod. Er worden tips en tricks gegeven en er wordt getoond hoe clubs de app, de website en de tv kunnen inzetten om leden te bereiken. Ook zijn er webinars voor hoe clubs een leuke  nieuwsbrief kan maken en hoe aansprekende content op de social mediakanalen van de club gecreëerd kan worden. Tot slot is er ook aandacht voor de die al gebruik maken van een mediapakket en kunnen zij uitleg krijgen met het inrichten van de app, de website én tv! Klik hier voor alle webinars in maart

 

april financien

n de maand april zijn er voor de clubs webinars over het regelen van de financiën in Sportlink. Duizenden sportverenigingen beschikken al over Club.Contributie. Sportlink laat zien wat er mogelijk is én hoe het werkt. Naast het innen van de contributie worden er ook webinars gegeven over de boekhouding en clubsponsors. Laatstgenoemde is natuurlijk een belangrijke bron van inkomsten voor iedere club. Tijdens de webinars zul je zien dat ook bij het regelen van de financiën weer enorm duidelijk wordt hoe groot het voordeel is dat alles vanuit één systeem wordt geregeld. Met behulp van Club.Contributie  wordt een factuur verstuurd naar je leden. Zodra de contributie is betaald, is dit in Club.Boekhouding ook weer direct terug te zien. In onze webinars meer uitleg hierover! Klik hier voor alle webinars in april

WEBINAR Financiële regelingen TERUGKIJKEN

Op dinsdagavond 23 februari organiseerden de KNVB en Sportsubsidie.nl een webinar voor amateurclubs over de diverse financiële compensatieregelingen die vanwege de gevolgen van de coronamaatregelen in het leven zijn geroepen door de overheid. Tijdens het webinar stond financieel specialist Ben Moonen stil bij de diverse regelingen, de voorwaarden en de wijze waarop je als vereniging aanspraak kan maken op een of meerdere regelingen. De webinar kan hier teruggekeken worden. 
«   »