Indeling 2e fase jeugdcompetities bekend

De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app.

 

Het wedstrijdschema voor bijna alle competities wordt op donderdag 20 oktober gepubliceerd. Alleen voor de pupillen (O7 t/m O12) in West I en II wordt de nieuwe indeling uiterlijk woensdag 26 oktober bekend. Het wedstrijdschema volgt voor hen uiterlijk donderdag 27 oktober. 

 

Hoe is de nieuwe indeling tot stand gekomen? 

De indeling van de competities in fase 2 is gebaseerd op de uitslagen van de wedstrijden in fase 1. Op die manier creëren we gedurende het seizoen steeds gelijkwaardigere poules met leukere en spannendere wedstrijden voor iedereen. 


Voetbal Varia óók voor overzicht met jeugdtoernooien en voor het regelen van oefenwedstrijden


De wedstrijden in fase 2 worden gespeeld van 29 oktober tot en met 10 december (Noord, Oost en junioren West I/II), respectievelijk van 5 november tot en met 10 december (Zuid I/II en pupillen West I/II). Herindelen op verzoek is niet mogelijk. Alleen bij extreem grote uitslagen en mits er ruimte is, worden teams op initiatief van de KNVB heringedeeld.

Deadline inschrijven nieuwe teams voor fase 3

Nieuwe teams voor fase 3 kunnen worden ingeschreven tot en met zondag 11 december. Inschrijvingen die na deze datum binnenkomen, worden alleen ingedeeld als er ruimte is in de aangevraagde klasse. Op basis van de resultaten uit fase 2 worden alle teams opnieuw ingedeeld voor de aanvang van fase 3. 

 

Lees ook: planning van alle fases in de jeugdcompetities 

Lees ook: overzicht KNVB publicaties kalender en regels seizoen 2022/23

 

(bron KNVB)
«   »