Final League MO13 t/m MO20 krijgt meer invulling

Over minder dan zes weken is het zover: de eerste editie van de Final League voor alle teams uit de MO13 t/m MO20 competities. Inmiddels zijn op Voetbal.nl de toernooi-indelingen en de eerste wedstrijd van de ieder team gepubliceerd. De overige wedstrijden worden niet op Voetbal.nl gepubliceerd. Alle teams krijgen op 10 juni van de toernooilocatie het definitieve toernooischema. 

 

Toernooilocatie

Op Voetbal.nl staat in de poule-benaming de toernooilocatie. Wanneer er een wedstrijd voor een team tegen ‘zichzelf’ gepland staat, betekent dit dat het team deelneemt aan een toernooi met oneven teams. Het betreffende team is dan de eerste ronde vrij gepland. Indien hier alleen ‘Final League’ staat vermeld, is er helaas geen toernooilocatie voor de poule beschikbaar en is er een Final League-wedstrijd ingepland om toch een afsluiting van het seizoen te hebben: het eerste genoemde team speelt dan een thuiswedstrijd.

 

De teams die deelnemen aan de landelijke toernooien voor de Divisie MO17 en MO20 en Hoofdklasse MO13 en MO15, krijgen in de week van 30 mei te horen waar zij hun Final League-toernooi gaan spelen.

 

Toernooi-indelingen

Alle teams uit de derde fase van de competitie doen mee aan de Final League. Hiervoor hoeft niet apart te worden ingeschreven. De indelingen voor de Final League worden zo veel mogelijk gebaseerd op de resultaten die de teams behalen in fase 3. Daarom worden de indelingen voor de Final League ook pas aan het slot van de derde fase bekend gemaakt. De toernooi-indelingen van de regionale toernooien zijn vanaf eind april in te zien via Voetbal.nl.

 

Lees ook: alle KNVB informatie en speeldagenkalenders voor seizoen 2022/23

 

(bron KNVB)


«   »