Extra info over (aanmelden voor) KNVB welkomstprogramma jeugdtrainers

Een maand geleden kondigde de KNVB aan, dat ze gingen starten met een Welkomstprogramma voor (startende) jeugdtrainers om hun meer ondersteuning te bieden (lees hier meer). Het programma ging van start bij 135 verenigingen en voor de start van de 2e ronde vanaf in januari/februari kunnen nieuwe verenigingen zich nog aanmelden.

 

De KNVB kan zich goed voorstellen dat verenigingen voor een eventuele aanmelding nog meer informatie willen hebben over het programma. Daarvoor worden volgene week digitale sessies georganiseerd.

 

Tijdens de digitale sessie lichten KNVB-medewerkers het Welkomstprogramma jeugdtrainers verder toe en kunnen er vragen gesteld worden. Ook kan er direct kennis gemaakt worden met de vertegenwoordigers van andere verenigingen en ervaringen en verwachtingen gedeeld worden. Door deel te nemen aan de digitale sessie krijgen de verenigingen een volledig beeld van het Welkomstprogramma en kunnen verenigingen zich definitief aanmelden voor het Welkomstprogramma.

 

De digitale sessies zijn op woensdag 1 december en donderdag 2 december. Op beide dagen start de eerste sessies om 18.30 uur en de tweede sessie om 20.00 uur. Klik hier om aan te melden

 

Lees ook: Regel via Voetbal Varia gemakkelijk je oefenwedstrijden

Lees ook: Overzicht met jeugdtoernooien (j/m) voor de winter en einde seizoen

(bron KNVB)OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia


«   »