Volgend seizoen ook 7*7 vanaf 18 jaar bij de heren

Vanaf het seizoen ‘22/’23 start de KNVB met het aanbieden van 7x7 Voetbal voor de leeftijdscategorie 18+ mannen. Deze leeftijdscategorie, die geldt voor 18 tot en met 34 jaar, wordt toegevoegd aan de al bestaande leeftijdscategorieën 35+ en 45+.

 

Het steeds populairder wordende 7x7 Voetbal is het ideale aanbod voor voetballers om toch te blijven voetballen met hun eigen vrienden. Het doel van 7x7 Voetbal 18+ is dan ook het behouden van de voetballers in de leeftijdscategorie 18-34 en de uitstroom bij het bestaande 11x11 tegen te gaan.

 

Met het verbreden van het aanbod 7x7 Voetbal biedt de KNVB verenigingen de mogelijkheid om senioren voetballers langer te behouden. Met name in de doelgroep 18-34 is de uitstroom van voetballers hoog. Teams vallen uit elkaar, omdat het huidige aanbod niet meer past in het leven van de voetballer.

 

Deelname delen

Clubs die kansen zien om te starten met 7x7 Voetbal 18+ en wellicht al een team op het oog hebben, kunnen via dit formulier eventuele interesse in deelname aangeven. Op die manier kan de KNVB clubs koppelen en de mogelijkheden van nieuwe competities in kaart brengen.

 

Klik hier voor meer informatie over 7x7 voetbal, zoals het dit seizoen gespeeld wordt

 

Lees ook: overzicht KNVB publicaties kalender en regels seizoen 2021/22

 

(bron KNVB)OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia


«   »