Home » Sponsors
1 maart 2022
28 december 2021

Fysiotherapie Sminia nieuwe adverteerder Voetbal Varia

Per 1 januari 2022 heeft Fysiotherapie Sminia zich voor komend jaar als adverteerder verbonden aan Voetbal Varia. Voetbal Varia is verheugd dat met Fysiotherapie Sminia er weer een bedrijf zich heeft aangesloten dat een directe band heeft met het voetbal in de Zaanstreek. 

Lees meer »
14 december 2021
17 november 2021
11 november 2021
3 november 2021
13 oktober 2021

Footballgadgets: trainingsmaterialen voor clubs, voetbalscholen en thuis

Footballgadgets is dé plek met alle innovatieve trainingsmaterialen onder één dak. Zowel de speler als coach kan in de shop van Footballgadgets terecht voor functionele trainingstools om te werken aan de ontwikkeling van spelers, op een unieke manier.Footballgadgets heeft de meest innovatieve en unieke trainingstools geselecteerd op basis van kwaliteit, functie en een hoge dosis fun. We laten het niet eenmalig zitten bij het selecteren van een gadget, maar werken continue aan onze ontwikkeling samen met andere specialisten om iedereen de beste trainingstools te kunnen bieden!

Lees meer »
7 oktober 2021

Topsportboarding specialist boarding langs sportvelden

Ook Topsportboarding heeft zich voor de komende periode aangesloten bij Voetbal Varia. TopSportBoarding heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is de specialist op het gebied van boardingvelden zoals sportboarding en voetbalboarding. Met unieke en functionele materialen helpt Topsportboarding  organisaties en voetballers bij de creatie van het ultieme sportveld. Bedrijven en organisaties uit verschillende branches kunnen bij Topsportboarding terecht voor een standaard opzet of sportveld op maat. Of het nu gaat om streetsports, merkactivaties of voor een indoor sportveld. 

Lees meer »
5 september 2021
4 september 2021
30 augustus 2021

Samenwerking Voetbal Varia en TC Sports

Voorafgaand aan de finale dag van het Koppiebar Toernooi afgelopen zondag, hebben Voetbal Varia en TC Sports een samenwerking voor het komende jaar gesloten. Sven Talsma en Lex Constant, beide spelers van vv Assendelft, zijn de eigenaren van TC Sports. 

Lees meer »