Home » Hizi Hair Assendelft bindt zich aan Voetbal Varia

Hizi Hair Assendelft bindt zich aan Voetbal Varia

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 14:14

Hizi Hair Assendelft heeft zich afgelopen week als sponsor verbonden aan Voetbal Varia. De naam van Hizi Hair Assendelft zal komend jaar zichtbaar zijn bij competitie pagina van de heren zondag 3e klasse B .

 

Volgens eigenaresse Mylaine Brussen van Hizi Hair Assendelft kunnen heren en vrouwen in de kapperszaak terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. De haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. 

Bij Hizi Hair Assendelft vertrouwen ze al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Een bezoek aan Hizi Hair Assendelft is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Het team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt. Hizi Hair Assendelft is gevestigd op Kaaikhof 19 in het winkelcentrum de Saen in Assendelft.

 

Ga voor meer informatie over Hizi Hair Assendelft naar de website , de instagram account of naar de facebook pagina

 

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »