• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Topsportboarding specialist boarding langs sportvelden

Topsportboarding specialist boarding langs sportvelden

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 16:12

Ook Topsportboarding heeft zich voor de komende periode aangesloten bij Voetbal Varia. TopSportBoarding heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is de specialist op het gebied van boardingvelden zoals sportboarding en voetbalboarding. Met unieke en functionele materialen helpt Topsportboarding  organisaties en voetballers bij de creatie van het ultieme sportveld. Bedrijven en organisaties uit verschillende branches kunnen bij Topsportboarding terecht voor een standaard opzet of sportveld op maat. Of het nu gaat om streetsports, merkactivaties of voor een indoor sportveld. 

 

De boarding van Topsportboarding zijn ideale oplossingen om een veld af te kaderen voor onder andere voetbal, hockey, korfbal, beachvolleybal of andere sport en spel activiteiten.  Met een handig koppelsysteem kunnen de boardings makkelijk tegen elkaar aan worden gesloten en kan het dus individueel vervoerd worden. 

 

Ga voor meer informatie over Topsportboading naar de website of naar de facebook pagina

 

Klik hier voor het overzicht met aangesloten (web)shops met sportartikelen, voetbalshirts en trainingsmaterialen


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »