• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Footballgadgets: trainingsmaterialen voor clubs, voetbalscholen en thuis

Footballgadgets: trainingsmaterialen voor clubs, voetbalscholen en thuis

Gepubliceerd op 13 oktober 2021 om 18:02

Footballgadgets is dé plek met alle innovatieve trainingsmaterialen onder één dak. Zowel de speler als coach kan in de shop van Footballgadgets terecht voor functionele trainingstools om te werken aan de ontwikkeling van spelers, op een unieke manier.

Footballgadgets heeft de meest innovatieve en unieke trainingstools geselecteerd op basis van kwaliteit, functie en een hoge dosis fun. We laten het niet eenmalig zitten bij het selecteren van een gadget, maar werken continue aan onze ontwikkeling samen met andere specialisten om iedereen de beste trainingstools te kunnen bieden!

 

Er is een ruim aanbod in trainingsmaterialen voor clubs, voetbalscholen en individuen. Verschillende doelen, ballen en trainingstools voor techniek en/of kracht zijn in de webshop te verkrijgen. Met gratis verzending vanaf 75 euro.

 

Ga voor meer informatie over Footballgadgets naar de website , het instagram account of naar de facebook pagina

 

Klik hier voor het overzicht met aangesloten (web)shops met sportartikelen, voetbalshirts en trainingsmaterialen


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »