Fysiotherapie Sminia nieuwe adverteerder Voetbal Varia

Gepubliceerd op 28 december 2021 om 11:33

Per 1 januari 2022 heeft Fysiotherapie Sminia zich voor komend jaar als adverteerder verbonden aan Voetbal Varia. Voetbal Varia is verheugd dat met Fysiotherapie Sminia er weer een bedrijf zich heeft aangesloten dat een directe band heeft met het voetbal in de Zaanstreek. 

 

Fysiotherapie Sminia beschikt over een team van professionele therapeuten die gespecialiseerd zijn in onder andere fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie en is gevestigd op 4 locaties door de gehele Zaanstreek. Deze locaties zijn uitgerust met de laatste herstel technologie, die samen met de directe en persoonlijke aanpak ervoor zorgen dat het herstel spoedig zal verlopen. 

 

Fysiotherapie Sminia wil zich de komende periode nóg meer gaan richten op de sportfysiotherapie en heeft op dit moment al een samenwerking met SVA Assendelft, vv Knollendam en zvv Zaanlandia. Voor het behandelen van alle klachten en blessures voortkomend uit het voetbal, ben je bij Fysiotherapie Sminia in ieder geval op het juiste adres!

 

Ga voor meer informatie over Fysiotherapie Sminia naar de website of naar de facebook pagina

 

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie


OP de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke data en/of nieuwsberichten van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »