Voetbal Varia Super Cup: Welk team scoort het beste doelsaldo?!? Het algemeen klassement is op gedeeld in 5 periodes. In elke periode krijgt de winnaar een bal uitgereikt. Hieronder de verslagen over de winnaars en de uitreiking

 

zvv Zaandijk VR (zon) wint óók de Super Cup

zvv Zaandijk VR (zon) had dit seizoen het beste doelsaldo in de Zaanstreek met +87 en won daarmee de eerste Voetbal Varia Super Cup. Op de tweede plek eindigde RCZ VR met +77 en derde werd KFC VR (zat) met +33. Eerder dit seizoen kreeg de ploeg ook al de 1e en de 3e Periodebal uitgereikt en won het in principe ook de 5e Periodebal, maar deze ging uiteindelijk naar RCZ VR aangezien een ploeg maar maximaal 2 ballen in één seizoen kan winnen.  

Lees meer »

Fortuna W. (zat) overtuigende winnaar Super Cup

De grote winnaar dit seizoen van de Super Cup bij de heren is Fortuna Wormerveer (zat) geworden. Met een doelsaldo van maar liefst +97 bleven zij de nummer 2 Hercules Zaandam +49 en de nummer 3 Saenden +46 ruim voor. In principe had de ploeg van Marcel Blank gedurende het seizoen ook alle 4 Periodeballen gewonnen, maar omdat een team maar maximaal 2 ballen per seizoen kan winnen, gingen de 3e en 4e Periodebal uiteindelijk naar Saenden.

Lees meer »

RCZ VR ontvangt 5e Periodebal Super Cup

De meeste vrouwen teams waren al enkele weken klaar, maar na afgelopen weekend zijn eindelijk alle competities officieel afgelopen. Het lag al in de lijn der verwachting maar Zaandijk VR (zon), dat ook kampioen werd in de 3e klasse,  werd met een doelsaldo van +30 de winnaar van de 5e periode in de Super Cup. Aangezien de ploeg al 2 Periodeballen had gewonnen, ging de 5e Periodebal naar RCZ, dat eerder ook al beslag legde op de 4e Periode. Met een doelsado van +25 bleven de Racers  ZCFC (+17) ruim voor.

Lees meer »

Beoogd voorzitter Saenden, Sjors Araujo Serrano ontvangt 4e Periodebal Super Cup

De competities en ook de nacompetities zijn inmiddels gespeeld en alle beslissingen zijn gevallen. Daarmee kon er ook een eindrangschikking gemaakt worden in de 4e periode van de Super Cup. Weer was Fortuna W. (zat) ongenaakbaar met een doelsaldo van +35, maar aangezien zij al de 1e en 2e Periodebal wonnen, ging de prijs naar de nummer 2 van de 4e periode. Kampioen Saenden bleef met een doelsaldo van +19, WSV'30 (zat) en Sporting Krommenie (zon) nog ruim voor die niet verder kwamen dan +14 

Lees meer »

RCZ VR ontvangt 4e Periodebal Super Cup

Door een 11-1 zege in de laatste speelronde van de 4e periode in de Super Cup, wist RCZ VR alsnog de 4e Periodebal te winnen. Met een doelsaldo van +18, bleven ze de eerdere Periodewinnaars Zaandijk VR (zon) (+17) en KFC VR (zat) (+16) nipt voor. Afgelopen zondag voor de wedstrijd tegen De Rijp, poseerde het team van René Middelkoop  met de gewonnen Periodebal.

Lees meer »

3e Periodebal Super Cup voor Saenden

De 3e Periode in de Voetbal Varia Super Cup werd in principe gewonnen door Fortuna W. (zat) met een doelsaldo van +24. Maar aangezien zij de Periodebal al 2x keer hadden gewonnen, ging de 3e Periodebal naar de nummer 2 Saenden dat een doelsaldo had van +22. De Periodebal werd afgelopen zondag voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen KSV uitgereikt.

Lees meer »

zvv Zaandijk VR (zon) ontvangt 3e Periodebal Super Cup

Eerder dit seizoen won zvv Zaandijk VR (zon) al de 1e periode van de Super Cup en ook in de 3e periode had de ploeg van trainer Peter Tania het beste doelsaldo. Met een doelsaldo van +18 bleven ze RCZ met +10 en vv Assendelft met +8 ruim voor. Afgelopen zondagochtend werd voor het vertrek naar de uitwedstrijd tegen Enkhuizen de Periodebal uitgereikt.

Lees meer »

2e Periodebal Super Cup uitgereikt aan Fortuna W. (zat)

Fortuna W. (zat) is niet alleen nog vol in strijd om de (eventuele) promotie plaatsen in de 4e klasse zaterdag, ook wist het beslag te leggen op de tweede Periodebal in de Super Cup. Met een doelsado van +14 bleven ze de concurrenten met 4 doelpunten verschil voor. Het was voor de ploeg van Marcel Blank al de 2e Periodebal , aangezien ze de eerste periode in de Super Cup ook al wisten te winnen. 

Lees meer »

KFC VR (zat) heeft beste doelsaldo 2e periode Super Cup

Nadat de uitreiking van de Super Cup Periodebal eerder nog uitgesteld moest worden, was het afgelopen donderdagavond dan eindelijk zo ver. De winnaars van de 2e periode KFC VR (zat) kregen voor de training de Periodebal  overhandigd. De ploeg van trainer Bert Zwart had in de 2e periode een doelsaldo van maar liefst +21 en liet daar mee directe achtervolgers RCZ (+13) ver achter zich. 

Lees meer »

zvv Zaandijk (zon) heeft beste doelsaldo 1e periode Super Cup vrouwen

Bij de vrouwen was het zondag team van zvv Zaandijk de eerste winnaar van een periode van de Super Cup, die na vele jaren weer terug is in de Zaanstreek. De Super Cup was in de jaren '80 en '90 zeer populair in het Zaanse voetbal en is voor het team dat uiteindelijk het beste doelsaldo heeft gescoord. Afgelopen zondag kreeg de koploper van de 3e klasse de prijs, net als vroeger een bal,  uitgereikt voor de winst in de eerste periode.

Lees meer »

Ambitieus Fortuna W. (zat) pakt 1e periode Super Cup heren

Fortuna W. (zat) was de eerste winnaar van een periode van de Super Cup, die na vele jaren weer terug is in de Zaanstreek. De Super Cup was in de jaren '80 en '90 zeer populair in het Zaanse voetbal en is voor het team dat uiteindelijk het beste doelsaldo heeft gescoord. Afgelopen zaterdag kreeg de ploeg van trainer Marcel Blank na de topper tegen De Volewijckers de prijs, net als vroeger een bal,  uitgereikt voor de winst in de eerste periode.

Lees meer »