Voetbal Varia Super Cup: Welk team scoort het beste doelsaldo?!? Het algemeen klassement is op gedeeld in 5 periodes. In elke periode krijgt de winnaar een bal uitgereikt. Hieronder de verslagen over de winnaars en de uitreiking

 

SVA VR winnaar 5e periode Super Cup

De competitie was al enkele weken afgelopen, maar vorige week werd tijdens de FEBO Zaanstad Cup alsnog de Periodebal uitgereikt aan SVA VR. De ploeg had in de 5e periode van de Voetbal Varia Super Cup het beste doelsaldo van alle ploegen in de Zaanstreek

Lees meer »

SVA beste doelsaldo in 5e periode en eindstand Super Cup

Waar vv Assendelft VR bij de vrouwen de beste ploeg was in de Voetbal Varia Super, was dat bij de heren, SVA Assendelft. Het team van Jeroen Beukman  had met +67 het beste doelsaldo in de Zaanstreek. Op ruime afstand volgden Hercules Zaandam (+37) en de winnaar van vorig seizoen Fortuna Wormerveer (zat) (+32)

Lees meer »

Assendelft VR winnaar Voetbal Varia Super Cup '22/'23

vv Assendelft VR was dit seizoen de grote winnaar in de Voetbal Varia Super Cup. De ploeg had het beste doelsaldo in de Zaanstreek met +89 en bleef daarmee nummer 2 WSV'30 VR (+65) ruim voor.  Op de 3e plek in het algemeen klassement eindigde SVA VR (zat) met +53. 

Lees meer »

vv Assendelft VR winnaar 4e periode Super Cup

Afgelopen zondag werd voor de topper tegen nummer 2 Overbos de Voetbal Varia Periodebal uitgereikt aan vv Assendelft VR. De ploeg van trainster Martine van Pelt en coach Saskia Kortekaas had met 23 punten het beste doelsaldo in de 4e periode van de Super Cup. Eerder dit seizoen wonnen ze al de 1e periode en ook staan ze ruim bovenaan in het algemeen klassement met een voorsprong van 21 punten op nummer 2 WSV'30 VR. 

Lees meer »

Winst 4e periode Super Cup bevestiging opmars Sp.Krommenie

Afgelopen zondag werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zwanenburg, de periodebal uitgereikt aan de winnaar van de 4e Periode van de Voetbal Varia Super Cup Sporting Krommenie. Het was voor de ploeg van Jordi van Beek en assistent trainer/coach Mathijs Nierop een mooie bevestiging van de knappe maar ook broodnodige reeks van het team in de afgelopen weken. 

Lees meer »

SVA zorgt voor primeur met dubbelslag 3e periode Super Cup

Het was eigenlijk al na de speelronde in het weekend van 11 en 12 februari wel bekend, maar officieel moest er nog gewacht worden op enkele inhaalwedstrijden die er de laatste weken op het programma stonden. Zoals verwacht brachten die wedstrijden geen verandering meer in de top van de klassementen en daarmee zorgde SVA voor een primeur in de Voetbal Varia Super Cup. Zowel bij de heren als de vrouwen scoorde SVA het beste doelsaldo in de 3e Periode.

Lees meer »

WSV'30 VR gaat voor promotie maar wil vooral groeien als team

Toch enigszins onverwachts werd het ook bij de vrouwen nog een spannende slotdag in de 2e periode van de Voetbal Varia Super Cup. WSV'30 VR had een voor het slotweekend een voorsprong van 5 doelpunten ten opzichte van Assendelft VR, dat de 1e periode had gewonnen. Assendelft VR wist in haar kampioenswedstrijd tegen SVA echter de dubbele cijfers te halen, maar door een 0-5 overwinning bij Schagen bleef WSV'30 VR concurrent Assendelft VR met 1 doelpunt nipt voor. 

Lees meer »

KFC ziet winst 2e Periodebal als bevestiging van groei

Op een zeer spannende slotdag van de 2e periode in de Voetbal Varia Super Cup, wist KFC met maar liefst 6-1 te winnen van Spirit'30 en daarmee wonnen ze alsnog de 2e periode. Met vorig seizoen meegerekend is het de eerste keer dat een andere ploeg dan Fortuna W. (zat) een periode in de Super Cup wint. Hoofdtrainer René Reijinga is dan ook wel enigszins trots dat hij met zijn ploeg de eerste is die dit weet te behalen. Vorig jaar kregen we de bal met Saenden ook 2 keer, maar dat kwam ook omdat Fortuna W. (zat) maar maximaal 2 ballen mocht winnen en wij 2e waren geworden. 

Lees meer »

Winnaar Periodebal Assendelft VR wil met prijzen naar 3e klasse

Zondag werd voorafgaand  aan de wedstrijd tegen KFC VR 2 de Periodebal overhandigd aan Assendelft VR. De ploeg van trainster Martine van Pelt en coach Saskia Kortekaas had in de Super Cup het beste doelsaldo in de 1e periode. Nummer 2 WSV'30 VR wist in de laatste speelronde nog wel met 10-0 te winnen, maar kwam evengoed nog tekort om het doelsaldo van+22 van Assendelft VR te overtreffen.

Lees meer »

Jonge ploeg Fortuna W. (zat) pakt 1e periode Super Cup

Vorig seizoen was Fortuna W. (zat) uitermate succesvol in de Voetbal Varia Super Cup. In alle 4 periodes eindigden ze bovenaan en uiteraard wonnen ze ook de wisselbeker voor de winst van het algemeen klassement. Het goede doelsaldo leidde gelukkig ook tot een succesvol slot in de competitie, waarin de ploeg via  de nacompetitie een promotieplek naar de 3e klasse wist af te dwingen.

Lees meer »