Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Toernooien

Vooral in deze periode wordt het organiseren van jeugdtoernooien naast de vele sportieve pluspunten vooral ook gezien als een extra inkomstenbron. Helaas merken veel clubs de laatste jaren, dat door afnemende belangstelling het steeds moeilijker wordt om alle poules vol te krijgen.

Ter ondersteuning voor clubs die een toernooi organiseren en/of zoeken, biedt Voetbal Varia een lijst met toernooien (zowel jongen als meisjes teams) in het seizoen 2020-2021. De lijst is gesorteerd op datum, categorie of clubnaam. Ook staat er een contact adres vermeld, waarmee ingeschreven kan worden of informatie kan worden opgevraagd bij/van het betreffende toernooi. Voetbal Varia zal deze lijst promoten, zodat de toernooien ook op deze manier extra onder de aandacht gebracht zal worden. 

 

De lijst zal de komende periode uitgebreid worden, toernooien aanmelden voor deze lijst kan door dit formulier in te vullen. Ook kunnen clubs Voetbal Varia in haar verzendlijst opnemen, zodat Voetbal Varia de uitnodiging voor het toernooi ook ontvangt. Het toernooi zal dan ook zsm worden opgenomen in het overzicht. Het email adres is voetbalvaria@hotmail.com, dit adres kun je ook gebruiken voor het doorgeven van een aanpassing van een toernooi dat al in het overzicht staat 

Ondanks dat de ingevoerde gegevens zo goed mogelijk worden gecontroleerd, is de lijst onder voorbehoud van eventuele typefouten. Verder is Voetbal Varia niet verantwoordelijk voor (het melden van) geannuleerde toernooien, wijzigingen van toernooidata en/of het aantal beschikbare plekken op toernooien. Informatie van de organiserende verenigingen is altijd leidend.