Home » Trainervacatures

Ondanks de corona crisis en dat er dit seizoen amper gevoetbald is, gaat deze periode het vizier bij de meeste clubs al weer richting het seizoen 2021 - 2022. Evaluatiegesprekken met de huidige trainers, inventariseren van het aantal teams en niveau zorgen er voor dat de clubs een goed beeld krijgen hoe zij de trainersposities willen gaan invullen.   

 

Ter ondersteuning voor clubs die één of meerdere functies hebben open staan en trainers die een nieuwe uitdaging zoeken, biedt Voetbal Varia een overzicht met vacatures voor het huidige seizoen of het seizoen 2020-2021. De functies zijn voor alle leeftijdscategorieën en voor elk niveau met of zonder diploma's. 

 

De lijst zal de komende periode uitgebreid worden, vacatures aanmelden kan door dit formulier in te vullen.

Indien je een aanpassing van een vacature in de lijst wilt doorgeven, kun je een mail sturen naar voetbalvaria@hotmail.com

De ingevoerde gegevens worden zo goed mogelijk gecontroleerd, maar evengoed is de lijst onder voorbehoud van eventuele typefouten. Verder is Voetbal Varia niet verantwoordelijk voor afspraken tussen trainers en clubs of het niet meer openstaan van de vacatures. Informatie van de betreffende verenigingen is altijd leidend.