Home » Trainervacatures » ZCFC Senioren

Braziliaanse voetbalacademie ‘Laranja Mecânica’ zoekt enthousiaste trainers voor 1 tot 3 maanden

Laranja Mecânica is een voetbalacademie in het zuiden van Brazilië waar talenten worden opgeleid. Gedurende het gehele jaar 2021 zoekt de academie enthousiaste trainers (en keepers trainers) voor een verblijf van 1 tot 3 maanden.

De vereisten:

- minimaal UEFA C Jeugd/Trainer-Coach III Jeugd
- affiniteit met het geavanceerd trainen van jeugd in diverse leeftijdsgroepen (10 tot 17 jaar).

Wij zorgen voor kost, inwoning en een geweldige ervaring. Je slaapt op het complex, in een eigen kamer. De maaltijden nuttig je in dezelfde ruimte als de spelers.

Wij betalen geen salaris of onkostenvergoeding voor de te verrichten werkzaamheden.

Bij een verblijf van 3 maanden bestaat wel de mogelijkheid dat het vliegticket wordt vergoed. Dit zal in onderling overleg worden besproken.

Uiteraard word je afgehaald van het vliegveld in Londrina, gelegen op ca. 40 minuten rijden van het complex.

De werktijden zijn dagelijks tussen 09:30 en 17:00 uur. Normaliter is zaterdag de wedstrijddag en zondag is de vrije dag.

Op het complex is er ruimte voor ontspanning in een van de drie zwembaden. De stad Arapongas ligt op 5 minuten rij-afstand en in het geval van een vrij weekend bestaat o.a. de mogelijkheid de watervallen van Foz de Iguaçu te bezoeken (6 uur durende busrit).

Voor een verblijf tot 3 maanden is er geen visum benodigd voor het verblijf in Brazilië. Wel raden wij aan een reisverzekering met werelddekking af te sluiten.

Voor meer informatie, Marco Plomp via: info@laranjamecanica.eu of whatsapp: +351 961 792 316