WSV'30 Wormer JO11

Gepubliceerd op 18 mei 2022 om 09:57

WSV'30 is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar (beginnende) selectietrainers voor verschillende jeugdteams waaronder de O11.

WSV'30 is een dynamische club die de laatste jaren volop in ontwikkeling is, met een actieve jeugdafdeling bestaande uit zo'n 33 teams. Bij WSV'30 willen wij met elkaar vooruit en samen bouwen aan een goede jeugdopleiding waar plezier voorop staat, maar waar ook zeker volledige inzet wordt gevraagd om het beste uit jezelf, medetrainers en spelers te halen. WSV'30 hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselectie.

Wij bieden:
- Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer verder kan ontwikkelen
- Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers
- Professionele begeleiding
- Goede faciliteiten en accommodatie
- Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
- Vergoeding op basis van ervaring

Ben jij een enthousiaste trainer die net begint als trainer en die zichzelf graag verder wil ontwikkelen, een positieve instelling heeft en in staat is tot een goede samenwerking met andere trainers, coördinatoren en de HJO? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Denk jij de trainer te zijn die wij zoeken?
Stuur dan jouw CV met motivatie naar onderstaand mailadres. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard ook een mailtje sturen naar Marciano Sleeswijk, de HJO WSV1930 (sleeswijk@hotmail.com)

 

WSV'30 Wormer

JO11 

Seizoen 2022-2023


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »